top of page
Het team van VG print

VG PRINT -

THE NEXT GENERATION

Het hands-on team van VG Print

Doeners zijn we! Maar daarbij vergeten we niet te denken in kwaliteit. En een negen tot vijf mentaliteit kennen we niet. Om voor jou te garanderen dat we snel kunnen leveren werken we van 07:00 uur in de ochtend tot 21:30 in de avond. Wel verdeeld over de dag in twee ploegen. Omdat we dan scherp blijven en jouw van het beste eindresultaat kunnen voorzien. 

Hoe wij werken

Zeggen dat je snel, flexibel en service gericht zijn is makkelijker dan het ook echt zijn. Daarom zorgen we voor korte lijnen en een uniforme aanpak waarbij elke klant, klein of groot, dezelfde aandacht krijgt. Deze uniforme aanpak zie je ook terug in de manier waarop we binnen het team elkaars werkzaamheden, indien nodig, kunnen overnemen. Daarmee kunnen we de gewenste levertijd garanderen.

Het totaalpakket

Belangrijk bij elk ontwerp is dat het klopt voor de printproductie. Daarom kijken we altijd mee en geven daar waar nodig advies. Mocht er iets ontbreken of foutief zijn, dan proberen wij het allereerst zelf op te lossen. Natuurlijk overleggen we en leveren je desgewenst een proefdruk. Om te zorgen dat we een optimaal eindproduct maken.

Het totaalpakket bestaat ook uit over een volledige productie in eigen huis. Van printen tot drukken, met nagenoeg elke gewenste nabewerking. Maar wat gemaakt is, moet ook naar de juiste bestemming. Daarom bieden we ook de service om rechtstreeks uit naam van klanten naar klanten te verzenden. Dat scheelt je een hoop tijd en onnodige extra verzendkosten.

bottom of page